За нас

Център за красота “Фелиста” отвори врати през 2009 г. и предлага разнообразие от услуги за поддържане на добрия външен вид на своите клиенти.

Вижте снимки

Имате ли нужда от време?
Малко време..или повече време, но САМО за Вас?

Откъснете се от хаоса, кризата, задълженията, ангажиментите, трафика, опашките, досадата, гнева, стреса, болките, нервите… и всичко онова, което Ви дразни и не Ви прави щастливи! За малко, или за малко повече… и се потопете в един друг свят-на уют, лукс, спокойствие, баланс и хармония.

Това е нашият свят – Felista Beauty& Aesthetics – мястото, където важат единствено законите на красотата, релакса, усмивките, позитивизма и естетиката!

Нека Ви помогнем да се почувствате по-здрави, отпочинали и красиви с многообразието от терапии за лице и тяло, прочистващи и лечебни терапии и масажи, разкрасяващи процедури, програми за отслабване, стягане на кожата и заличаване на следите на времето с мъдростта на древните лечители и най-модерната технологията на новото време.

Подарете си малко време… или малко повече време – САМО за Вас! Открийте своето място за презареждане от стреса наоколо– мястото, което връща усмивката на Вашето лице! Добре дошли в света на Felista!

Добре дошли в света на Felista!

Нашият екип

Контакти
Катерина Зеленченко-Колелиева
Управител

Даниела Михайлова
Рецепционист

Албена Петрова
Маникюрист - Педикюрист

Кремена Станева
Козметик

Атанаска Русева
Козметик

Вера Крачева
Масажист- Терапевт

Татяна Комарова
Рехабилитатор- Остеопат

Мария Нетронина
Маникюрист - Педикюрист

0 Професионалиста

0 Щастливи клиента

0 Години опит

Експертен екип

Доверете се на нашия екип от професионалисти с дългогодишен опит в областта си.

Високо качество на разумни цени

Работим с висококачествени козметични продукти, максимално изчистени от вредни съставки.

Модерни технологии

Разполагаме с висококачествена апаратура, съобразно най-устоичивите и ефективни методи за поддръжка на добрия външен вид.

На разположение всеки ден

Работим всеки ден, от 10:30 до 19:00ч.